Дженифър Анистън изглежда просто зашеметяващо на 53-годишна възраст и в същото

...
Дженифър Анистън изглежда просто зашеметяващо на 53-годишна възраст и в същото
Коментари Харесай

Ето какви са големите тайни на Дженифър Анистън за вечна младост

Дженифър Анистън изглежда просто зашеметяващо на 53-годишна възраст и в това време е един от главните съперници на ботокса и пластичната хирургия в Холивуд. Тя има вид кожа, която старее релативно по-бавно. По мнение на специалисти по-скоро неугледната назолакримална вадичка и непокътнатият овал на лицето са показателни за SMAS лифтинг. Актрисата има дейни мимики, само че няма дълбоки бръчки на челото или веждите.

Експертът допуска, че Дженифър към момента прибягва до процедурата за инжектиране на невропротеин (ботулинова терапия), макар че тя постоянно е била гневен съперник на всевъзможни инжекции. Основна процедура, която Анистън обича, оказва помощ за понижаване на подпухналостта и евентуално прави лицевия овал на актрисата да наподобява контуриран и издигнат. Много слабите токове, които проникват през кожата, възстановяват съдовия тонус и усъвършенстват потока на течностите.

Дженифър Анистън се е подлагала на лазерна ресърфейсинг процедура няколко пъти. Процедурата се оправя чудесно с необятен набор от проблеми. Първо, той изравнява тена на кожата, като унищожава надълбоко вкоренения пигмент.

На второ място, посредством нагряване и разрушение на остарелия колаген лазерният рисърфисинг подтиква производството на нови, по-стегнати колагенови спирали, което спомага за изглаждане на релефа. Процедурата понижава дълбочината на белезите и изглажда бръчките, тъй че Дженифър наподобява по-млада.

В едно изявление актрисата разкри, че няколко пъти е прибягвала до процедурата Thermage. Това е радиочестотен монополярен лифтинг. Радиочестотните талази, с помощта на дълбокото си навлизане, придават изразен лифтинг и вършат лицевия овал по-контуриран. Този резултат се реализира посредством мощно стопляне, което образува плътна колагенова рамка, написа още БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР